Son Dakika
SAS, İskandinav mirasını modern inovasyonla harmanlayan 9.000 çalışanı için yeni mürettebat üniformalarını tanıttı.
Christian Dior ve Calvin Klein gibi moda ikonlarının geçmiş tasarımlarından ilham alarak yenilenen üniformaların, zamansız zarafeti çağdaş stille dengelediğine vurgu yapıldı.
Üniformalar, cinsiyetten bağımsız seçenekler, isteğe bağlı spor ayakkabılar ve görünür dövmeler ve piercing’ler için izinler sunarak kapsayıcılığı vurguluyor.
Geri dönüştürülmüş malzemeler ve dayanıklı kumaşlarla üniformaların sürdürülebilirliğe de önemli katkı sunduğu açıklandı.
Yeni üniformaların tanıtımının bu ay içinde yapılacağı ve kademeli olarak tüm çalışanların yeni üniformalar ile hizmet vereceği belirtildi.
https://twitter.com/SAS/status/1886324751250976952
BENZER HABERLER