Son Dakika
VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Grup CEO’su ve Tailwind Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Muhiddin, Özel Havacılık Hizmetleri Sektörünün En İyi CEO’su ödülüne layık görüldü. Business Worldwide Magazine tarafından verilen ödülde global şirketlerin üst düzey yöneticilerinin başarıları ve etik davranışları değerlendiriliyor.
İngiltere’nin en prestijli mecralarından Business Worldwide Magazine’nin düzenlediği 2017 Global Kurumsal Mükemmellik Ödülleri’nde, dünyanın en büyük özel sermayeli havacılık tesisi olan AMAC Aerospace Grup CEO’su Kadri Muhiddin, ‘Özel Havacılık Hizmetleri Sektörünün En İyi CEO’su’ ödülünü almaya hak kazandı. Uluslararası pek çok saygın kurumun ve bu kurumların üst düzey yöneticilerini değerlendiren organizasyon, liderlerin uluslararası iş ve finans toplulukları içerisindeki başarılarını, yenilikçi yaklaşımlarını ve etik davranışlarını ödüllendiriyor.
2007 yılında İsviçre Basel’de kurulan VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace, saygın müşterilerine sunduğu hizmetlerle havacılık sektöründe dünyanın en büyük özel tesisine sahip. AMAC Aerospace’in kurulduğu günden itibaren havacılık sektöründeki başarılı yükselişinin mimarı olan Kadri Muhiddin, 2015 yılında Avrupa’nın en iyi CEO’su seçilmesinin ardından, başarılarına 2017 Global Kurumsal Mükemmellik Ödülleri’nde ‘Özel Havacılık Hizmetleri Sektörünün En İyi CEO’su’ ödülünü ekledi.
AMAC Aerospace’in büyük bir aile olduğunu vurgulayan Kadri Muhiddin, çalışan herkesin kendisini ailenin bir parçası olarak hissettiği arkadaşça ve mutlu çalışma ortamına sahip olduklarını belirtiyor. Kaliteli projelerin zamanında ve bütçe çerçevesinde tamamlanmasının AMAC Aerospace için önemini vurgulayan Muhiddin; “Müşterilerimiz güvenli ve güvenilir hava taşıtına ihtiyaç duymalarının yanı sıra, seyahatlerinde konforlu bir atmosfere ve çalışabilecekleri alanlara ihtiyaç duyuyorlar. Bu nedenle MRO büyük önem taşıyor. AMAC Aerospace’e ne kadar ilginç projeler gelirse gelsin, mühendislerimiz ve ustalarımızla kendimizi kanıtlamaya her zaman hazırız. Gerçekleştirdiğimiz projelerde iyi bir iş ortaya koyduğumuz için müşterilerimiz bizimle tekrar çalışmak istiyor.” dedi.
Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye operasyonları için gelişen ekonomisiyle 2012 yılında Türkiye’yi merkez seçen AMAC Aerospace, İsviçre dışındaki ilk MRO yatırımını İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Sancak Air’a ait 1.500 metre karelik hangarı devralarak yapmıştı. Basel’de dördüncü hangarını hizmete sokan AMAC Aerospace, Türkiye operasyonlarına da hız kazandırdı. İstanbul’daki hangarında özel jetlere hizmet veren firma, Bodrum Milas Havalimanı’nda hizmete sunduğu yeni hangarıyla da hem özel jet hem de büyük gövdeli uçaklara hizmet verme kapasitesine sahip.
BENZER HABERLER