logo

Delta, operasyonlarını durduracağı havalimanlarını açıkladı

Delta, operasyonlarını durduracağı havalimanlarını açıkladı

Delta Air Lines, hizmete son vereceği ve operasyonlarını başka yerden yapacağı on havalimanı’nın bir listesini yayınladı. 13 Mayıs’tan itibaren; havaalanlarındaki Delta hizmeti kademeli olarak sona erecek ve bu süreç de en geç önümüzdeki Eylül ayına kadar tamamlanacak.

13 Mayıs’tan itibaren Delta, Eylül ayına şu havaalanları için operasyonları askıya alacak:

Chicago Midway Uluslararası Havaalanı (MDW)
Oakland Uluslararası Havaalanı (OAK)
Hollywood Burbank Havaalanı (BUR)
Long Beach Havaalanı (LGB)
T.F. Green Uluslararası Havaalanı (PVD)
Westchester County Havaalanı (HPN)
Stewart Uluslararası Havaalanı (SWF)
Akron-Canton Havaalanı (CAK)
Manchester-Boston Bölge Havaalanı (MHT)
Newport News / Williamsburg Uluslararası Havaalanı (PHF)

Midway uçuşları daha büyük Chicago-O’Hare Uluslararası Havaalanı’nda (ORD) birleştirilecekken, San Francisco Uluslararası (SFO) havalimanı da Oakland için alternatif hizmet havaalanı olacak. Hollywood Burbank ve Long Beach uçuşları ise Los Angeles Uluslararası (LAX) ‘da birleştirilecek.

Normalde ; Providence ve Manchester-Boston uçuşları için T.F.Green’e giden yolcuların artık, yakındaki Boston Logan’a gitmeleri gerekecektir.

Bu arada, Westchester County’ni hizmetleri LaGuardia’da, Stewart’ın hizmetleri de New York-JFK’da birleştirilecek.

Akron-Canton’un alternatif servis noktası da Cleveland Hopkins olacak ve Newport News / Williamsburg uçuşları ise artk Norfolk International’da (ORF) birleştirilecek.

Delta, bu havaalanlarından uçması planlanan müşterileri yeniden ağırlayacak. Neyse ki, alternatif servis noktalarının çoğu, hizmet kaybeden havaalanlarından çok uzakta değil. Fakat yine de bu durum bazı yolcular için daha rahatsız edici bir varış şehrine gitmelerine neden olabilir.

#

SENDE YORUM YAZ