logo

Flyadeal 75 hacıyı taşıyacağını duyurdu

Flyadeal 75 hacıyı taşıyacağını duyurdu

Suudi Arabistan ve Orta Doğu’nun en yeni düşük maliyetli havayolu şirketi Flyadeal, 2025 Hac sezonunda uluslararası charter seferleriyle 75.000’den fazla hacıyı taşıyacağını duyurdu.

Geçen yıl 35 bin hacı taşıyan havayolunun bu yıl yüzde 35’lik artış yakalamasının şirket için dönüm noktası olduğuna işaret ediliyor.

Hacı adayları için Cidde ve Medine’ye ek geniş gövdeli charter seferleri düzenleyecek olan Flayadeal, yıl boyu devam edecek olan Umre uçuşlarını da genişletecek.

Türkiye, Irak ve Özbekistan’dan başlatılan uçuşlara bu yıl İngiltere, Tayland, Hindistan, Afrika ve Orta Asya ülkelerinden yeni seferler eklenecek.

Havayolunun büyüme planları, Kral Salman bin Abdulaziz Al Saud’un himayesinde Cidde’de Hac ve Umre Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. yıllık Hac Konferansı ve Sergisi’nde açıklandı.

#

SENDE YORUM YAZ