logo

Bilgen WTW Konferansının açılışında konuştu

Bilgen WTW Konferansının açılışında konuştu

WTW Airport Conference 2024, İstanbul’da düzenlenen bir resepsiyon ile başladı.

Koferans iGA Istanbul Airport CEO’su Selahattin Bilgen ve WTW Uluslararası Lideri Pamela Thomson-Hall’un açılış konuşmaları ile başladı.
İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, yapmış olduğu konuşmada “iGA Istanbul Havalimanı olarak, operasyonlarımızın emniyetini ve verimliliğini sağlama konusunda taşıdığımız büyük sorumluluğun farkındayız” dedi.
Bilgen sosyal medya hesabındaki paylaşımında, havacılık uzmanları, yenilikçiler ve liderlerin bu hayati toplantıyı düzenlediği için WTW’ye teşekkür etti.
İGA CEO’su Selahattin Bilgen’in sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde yer aldı;

Bugün, burada, güzel İstanbul’da düzenlenen WTW Havalimanı Risk Konferansı’nda açılış konuşmasını yapma onuruna eriştim. Havacılık uzmanları, yenilikçiler ve liderlerin bu hayati toplantısını düzenlediği için WTW’ye teşekkür ederiz.

“İşbirliği İklimi: Büyüme, İnovasyon ve Dayanıklılık için Yollar Yaratmak” teması, benzeri görülmemiş bir küresel hava trafiği çağında derinden yankılanıyor.

iGA Istanbul Havalimanı olarak, operasyonlarımızın emniyetini ve verimliliğini sağlama konusunda taşıdığımız büyük sorumluluğun farkındayız. Asya, Avrupa ve Afrika’nın kavşağında stratejik olarak konumlandırılmış küresel bir mega merkez olarak, yalnızca kendi büyümemizi değil, tüm havacılık sektörünün büyümesini desteklemeye kararlıyız. Şubat 2023 depremine verdiğimiz yanıt ve Covid-19 pandemisinden hızlı toparlanmamız da dahil olmak üzere krizlerde dayanıklılığımızın nasıl test edildiğini ve kanıtlandığını paylaştım.

Bu deneyimler, operasyonel sürekliliği sağlamak için sağlam altyapı oluşturma ve ileri teknolojileri uygulama taahhüdümüzü güçlendirdi. Birlikte daha güvenli, daha sürdürülebilir ve daha dayanıklı bir havacılık endüstrisi inşa edebiliriz.

WTW Airport Conference 2024, İstanbul’da 4 Ekim tarihinde sona erecek. .

 

Not; (sosyal medya hesabı çevirisinden alındı)

#

SENDE YORUM YAZ