logo

EDGE Group Teknofest 2024’e katılıyor

EDGE Group Teknofest 2024’e katılıyor

EDGE’in Teknofest’e katılımı; yapay zekâ, siber güvenlik ve uzay araştırmaları dâhil olmak üzere en yeni teknolojilerin kullanıldığı sektörlerde yenilikleri teşvik etmek amacıyla olağanüstü yetenekleri cezbetmeyi amaçlayan EDGE EXIMIUS programının hedefleri ile uyumlu bir adımdır.

Dünyanın önde gelen ileri teknoloji ve savunma gruplarından olan EDGE, 6 Ekim’e kadar Adana’da düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji fuarı Teknofest 2024’e katılacağını duyurdu.

EDGE, yeni start verdiği EDGE EXIMIUS programının ve grubun küresel yetenek girişimlerini güçlendirmeyi amaçlayan daha geniş stratejisinin bir parçası olarak, bu itibar sahibi etkinlikte dünyanın dört bir yanından yenilikçilerle etkileşime geçmeyi amaçlamaktadır.

EDGE’in Teknofest’e katılımı, grubun yüksek teknoloji sektörleri genelindeki dönüştürücü projelere katkıda bulunmak amacıyla dünyanın dört bir yanından en parlak beyinleri cezbetme kararlılığıyla uyumludur. Veri bilimi, mühendislik ve robotik ile yapay zekâ (YZ), siber güvenlik ve uzay araştırmaları gibi yüksek talep gören diğer teknoloji alanlarında uzmanlaşmış olağanüstü bireyleri işe almaya odaklanan EDGE, yeni nesil yenilikçileri ve düşünce liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

EDGE Group İnsan Sermayesinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Sana Al Daoumi şunları ifade etti: “EDGE’in vizyonu, teknolojik mükemmellik ve küresel liderlik temelinde tanımlanan bir gelecek inşa etmek. EDGE EXIMIUS gibi girişimler sayesinde yapay zekâ, siber güvenlik, uzay araştırmaları ve daha birçok alandaki öncü projelerimizi ilerletmek için dünyadaki en olağanüstü yetenekleri aktif olarak grubumuza çekmeye çalışıyoruz. Türkiye, EDGE için kilit öneme sahip bir pazar. Teknofest, sınırları zorlamaya ve yarının karmaşık zorluklarına çözümler bulmaya dair kararlılığımızı paylaşan yenilikçilerle bağlantıya geçmemiz için stratejik bir platform sağlıyor. Bu niteliklere sahip yetenekleri teşvik ederek, teknolojinin dönüştürücü bir rol oynadığı tüm sektörlerde ilerlemeyi teşvik etmeyi amaçlıyoruz.”

EDGE’in Teknofest’teki standında (Stand N1) grubun en son teknolojik yenilikleri sergilenmekte ve şirketin gelişmiş projelerini daha yakından görme imkânı sunulmaktadır. EDGE, etkileşimli gösterimler ve sohbetler aracılığıyla, mesleki gelişim alanında var olan benzersiz imkânları ve grubun küresel operasyonlarında en son yeniliklere katkıda bulunma fırsatını öne çıkarmaktadır.

#

SENDE YORUM YAZ