logo

BTA ve Kronotrop AHL’de işbirliği yaptı

BTA ve Kronotrop AHL’de işbirliği yaptı

BTA ve Kronotrop’un yaptığı işbirliği, Atatürk Havalimanı’na yeni bir coffee bar kazandırdı
Kronotrop ile üçüncü dalga kahve akımı Atatürk Havalimanı’nı sardı!

Yiyecek – içecek sektörünün önde gelen markalarından BTA ile İstanbul Yiyecek İçecek yaptığı işbirliği sonucunda, nitelikli kahve akımının öncülerinden olan Kronotrop, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde açıldı.

Kahve dünyasında üçüncü dalga adı verilen döneme damgasını vuran Kronotrop, “az ve kendi yerinde kavurduğu” kahve çekirdeklerini, dünyanın dört bir köşesindeki özel çiftliklerden büyük bir titizlikle seçerek kahve severlerin kalbini fethediyor.

Hasat dönemleriyle bağlantılı olarak dönemsel değişiklik gösteren 15’e yakın kahve çeşidinin yanı sıra kültürümüzün bir parçası olan Türk kahvesiyle de hizmet veren Kronotrop, geniş ürün gamında nitelikli kahvelerin verdiği keyif duygusunu katlayacak sandviç, tatlı çeşitleri ve lezzet dolu paketli ürünlere de yer veriyor.

BTA’nın Kronotrop ile gerçekleştirdiği bu işbirliğine ilişkin konuşan BTA İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur, “BTA olarak önceliğimiz her zaman misafirlerimiz. Son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan üçüncü dalga kahve akımına verdiğimiz önem nedeniyle Kronotrop ile çalışmayı tercih ettik. Kronotrop’un en kaliteli çekirdeklerden oluşturduğu butik üretim kahvelerine, özenle hazırlanan ürünlerimizle eşlik edeceğiz.” derken Kronotrop markasının sahibi Mehmet Gürs, nitelikli kahveye olan ilgileri sonucu, BTA ile ocak ayında horeca kahve işbirliğimiz başladı. Kronotrop’u ilk kez dış hatlarda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu sürecin birçok projede güçlü bir şekilde büyüyeceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

 

#

SENDE YORUM YAZ