logo

THY Tayland Müdürü Tuğcu; “Phuket’e 2 kişilik özel business class promosyonları yapıyoruz”

THY Tayland Müdürü Tuğcu; “Phuket’e 2 kişilik özel business class promosyonları yapıyoruz”

THY tarifesindeki 300. uçuş noktası olan Phuket’e ilk sefer Temmuz 2017 tarihinden yapıldı.

(Angsana Laguna Otel görüntü)

Milli Havayolunun Tayland’taki ikinci uçuş noktası olan Phuket’e şu anda haftada iki sefer yapılıyor. Türk Hava Yolları bu hatta sefer sayısını arttırmayı düşünüyor. 

Turizm Cenneti olarakta adlandırılan Tayland’taki ikinci uçuş noktası Phuket ile ilgili sorularımızı yanıtlayan THY Tayland Müdürü Abdullah Ahmet Tuğcu, Tawyland pazarının en önemli avantajlarından birisi, dünyanın her noktasindan talep olmasıdır dedi. 

Tuğcu şu açıklamalarda bulundu. 

1- Sayın Tuğcu, Phuket seferleri ne zaman başladı?

17 Temmuz 2017 tarhinde ilk sefer gerceklesti.

2-Seferlerin başlaması 1 seneyi doldurmamasına rağmen talep ve tepkiler nasıl? Beklentileri karşıladı mı? Doluluk, sefer sayısı gibi istatistkler verebilirmisiniz. 

Phuket’e talepler beklentileri karşıladı. Uçak ve slot musaitliğine gore Eylül ayi itibariyle haftalık 4 seferle icra ettiğimiz hattımızı günde 1 sefere çıkarmak için gerekli müracaatlarda bulunduk.

3- Businness Class’a ilgi yoğun mu?

Turkiye pazarında özellikle düğün veya balayı için gelen çiftler business class’ı tercih ediyor.

Dönemsel olarak, 2 kişilik özel business class promosyonları da yapıyoruz. Kurumsal trafiğin yoğun olmadığı bir destinasyon için doluluklar ilk senesinde gayet olumlu seyrediyor. Gün geçtikce yükselen bir grafik var.

4- Türk Hava Yolları Business Class yolcuları için Phuket’te özel yolcu salonu bulunuyor mu?

Business class yolcularımızın seyahatleri öncesinde zaman geçirebilecekleri bir özel yolcu salonu bulunmaktadır.

5- Phuket’e genelde hangi milletten yolcu geliyor?

Tawyland pazarının en önemli avantajlarından birisi, dünyanın her noktasindan talep olması.

Avrupa’da Almanya, Fransa, Belçika, İtalya ve İspanya başı çekiyor. Kuzey ve Güney Amerika’dan da yolcu taşıyoruz.

Yolcuların önemli kısmı Bangkok, Kuala Lumpur veya Vietnam’da Ho Şi Min ile dönüşümlü olarak tatil yapiyor.

6- Türkiye’den genelde hangi kesimler Phuket’e seyahat etmeyi tercih etmektedir?

Puket, turizm anlamında büyük çeşitlilik sunmaktadır. Balayı, düğün, welness&detoks, aile tatili, helal turizm, çevre şehirlerle kültür turları ve pek tabii deniz turizmi ile farkli segmentte yolculara unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

7- Puket’e hangi aylarda seyahat edilebilir?

Biz Türkiye’de en soğuk günleri yaşarken Puket’te insanlar güneşli günlerin tadını çıkarıyor. Tropikal iklimi nedeniyle yılın büyük bölümü sıcak olsa da en güneşli günler Ekim – Nisan ayları arasında yaşanıyor. Türkiye’nin kışında sıcak bir tatil yapmak isteyenler için Puket güzel bir tercih. Bunun yanında Mayıs ayından sonra yağmurlar başlıyor ancak bölgede turizmin canlılığı bitmiyor, yoğunluk azalsa da yağmursuz günlerde sıcak hava ve kültürü Puket’i tercih edilebilir kılıyor.

Angsana Laguna Phuket Hotel

Phuket’te bir çok otelde konaklama yapılabilir ancak konaklama yapılan yerler arasında en önemli noktalardan biriside tavsiye edilmesidir. Bizim tavsiye edebileceğimiz Angsana Laguna Phuket Oteli Tatil Köyü’dür. Denize sıfır 5 yıldızlı harika kumsalı olan doğanın içerisindeki bu tesisin müdür yardımcılığını bir Türk olan Figen Bulut yönetmektedir. Tesis içerisinde “Helal” lokantalarda bulunuyor. 

Otelin halkın denize girdiği kısım dışında kendine özel plajı, masaj salonları, SIPA Merkezi, Fitness Salonları, çocuk oyun alanları ve Helal Gıda restoranları mevcut. Otelden yapılan rezervasyon ile tekne turu yapmak mümkün. Tekne Phuket’in sembolü olan yüzen çarşılar ile doğal güzellikler arasında ruhsal ziyafet veriyor.

(Otelden bir görüntü)

Otel tesislerin etrafında Venedik Şehri’ni andıran 350 metre uzunluğunda yüzme havuzu bulunuyor. Havuz boyunca kum ile yapılmış suni kumsal, jakuzi ve kendi iskeleleri olan misafir odaları bulunuyor. 

(Otelden görüntü)

Angsana Laguna Phuket Oteli misafirlerine haftada bir gün Xana Beach Clup’ın yer aldığı yakamozlu okyanus manzarasında açık büfe ücretsiz ve sınırsız yemek ikramında bulunuyor.

(Otelden görüntü)

Yemek ikramının ardından Phuket’in en meşhur gösterilerinden ateş dansı izleyenleri büyülüyor. 

Mehtapla kumsalın birleştiği okyanus kıyısında unutulmaz bir akşam yaşıyorsunuz. 

#

SENDE YORUM YAZ